maanantai 31. maaliskuuta 2014

Täällä taas!

No jopas se aurinko on pidellyt minut tiiviisti poissa ruudun äärestä tai ainakin kaukana omista urkkajorinoistani, kun ei ole miltei viikkoon ehtinyt näppäimistön ääreen istahtamaan.

Onneksi blogihiljaisuus ei tarkoita kuitenkaan pelkästään laakereilla lepäilyä vaan näihin viiteen poissaolopäivään on mahtunut mm.
- keskiviikon kotikahvakuulailua ja foam rollerilla rullailua,
- torstain tohkeilua ravintoasioista Tean kanssa,
- perjantain työmatkapyöräilyt (10 kilometriä suuntaansa) sekä tuttu ja turvallisesti joka paikassa tuntuva salitreeni Huumalla,
- lauantain pyörälenkki perheen kera sekä
- sunnuntain omatoimikaffakuulailut.

Tänään kävin heittämässä kevyehkön jalkapainotteisen treenin Huumallapa Huumalla, ja huomenna ajattelin fillaroida samaan osoitteeseen koko kehon kattavaan rääkkiin. Nam!

Kovasti jo tekisi mieli lähteä pitkästä aikaa kokeilemaan myös ryhmäliikuntatunteja, etenkin kun olen kuullut Huuman ohjaajista pelkästään positiivista palautetta :)

Tässä hieman auringon värittämiä tunnelmia viime päiviltä: nelijalkaisen karvakorvamme tahdittamista kotitreeneistä, tukarikasteen Rosé Pommaceista, lauantain aamubrunssin banskuletuista, lounaaksi hotkaisemastani kanasalaatista, Klasun aurinkoisesta aamupuurosta sekä sunnuntain meksikolaisvivahteisesta eväshetkestä.

Paletaan taas!











4 kommenttia:

  1. hellou piuti :) ihanan energistä menoa... ihanaa kevättä teidän perheelle.. kun harvemmin enään törmätään!!

    VastaaPoista