sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kruunajaiset

Eilinen juhlalook näyttikin lopulta silmät kiinni tältä:


Silmät kiinni -teema jatkui myös Caritaa kuvaillessa:

Tosin osasi kyseinen daami poseerata silmät aukikin.



Alkusyöpöttelyjen jälkeen kokoonnuimme haastetiimin ja valmentajiemme kanssa illan (ja koko Huuman ;P) parhaaseen paikkaan: Hypoxi-huoneeseen.









Kunnes vihdoin koitti aika marssia ryhmäliikuntasaliin ihailemaan Bionic Crew'n huikeasta esityksestä ja jänskättämään haastelaisten palkintojenjakotilaisuutta.


Kun valmentajamme astelivat lavalle, nakkasin kamerani avecikseni tulleelle Stinulle ja odottelin polvet tutisten käskyä käydä peremmälle.


Ja siellähän sitä sitten täristiin koko joukko pian yhdessä sinipunavalojen välkkeessä. Tällä porukalla jopa palkintojenjakotilaisuudesta saa irti hauskuutta, naurua ja hupaisia sattumuksia.









Viimein koitti haasteen kuningattaren kruunauksen ja muiden pystien jaon aika, ja täytyy sanoa, että oikeille haastereille tupsahtivat kyllä palkinnot: haasteen kuningatar antoi haasteessa todellakin kaikkensa, suhtautui koko matkaan intohimoisesti ja positiivisesti, ei luovuttanut kertaakaan mutta piti silti elämän prioriteeteista kiinni, kehittyi aivan julmetusti kuuden viikon aikana ja sai aikaan huimia tuloksia kehossaan. Myös yleisön suosikki ansaitsi palkintonsa ylivoimaisesti, sillä huimat lukijamäärät saavuttaneella blogillaan kyseinen tyttö olisi voinut jättää jopa leipätyönsä tyystin ja keskittyä vain bloggaamisen ja treenaamisen ihmeelliseen maailmaan. Lisäksi kolmas palkinto meni sekin oikealle herralle, sillä kyseinen saliäijä on jo nyt tehnyt niin upean työn muodonmuutoksineen, että uskon Huuman pystyvän tarjoamaan kyseiselle haastetiimiläiselle hyvät puitteet treenien jatkumiseen. Vielä kerran: onnea! :)














 Jännitysmomentista selvittyämme jatkoimme juhlia vapautunein mielin (Hypoxi-huoneessa tietenkin). 







Kukaan haastelaisista ei kuitenkaan jäänyt tyhjän päälle, sillä Huuma antoi jokaiselle extrapalkinnoksi kolme ryhmätreeniä kevään aikana, edulliset treenit loppuvuodeksi, yhden Fustra-valmentajan tapaamisen, käynnin parturi-kampaamo Bravossa sekä asetti vielä porkkanaksi kevään perukoille toukokuisen InBody-mittauksen. 

Kiitos haastelaisille mahtavasta seurasta, valmentajille upeasta työstä ja kannustuksesta sekä kaikille eilisistä juhlista. Tästä on hyvä hypätä lenkkareihin ja suunnata kevätsohjoon iltapäiväjuoksulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti