keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kaikki ilo irti!

Pitihän se toki heti tiistaina kurvata taas Huuman tutulle parkkikselle, pinkoa kohti pukkaria, vaihtaa salikamppeet ylle ja sännätä oman treeniohjelman pariin.

Joku mikä lie nuhapöpöskä yritti änkeä jälleen sieraimistani peremmälle, mutta päätin visusti, ettei tähän nenään ole asettumista. Siksi painoin ja huhkin menemään minkä kerkesin. Muuten sarjat luistivat mukavaan malliin, mutta maveissa keskikropan tuki pääsi välillä heltiämään. Tämän onneksi huomasi myös työn tuoksinnassa salilla häärivä PT, joka tuli antamaan kultaakin kalliimpia neuvoja paremman asennon säilyttämiseksi. Sain esimerkiksi vinkin, että salitreenin aluksi voisi jatkossa kokeilla tehdä pari vatsalankkua - täten saisin aktivoitua myös syvät vatsalihakset pitämään pakettia koossa koko lopputreenin ajaksi. Ihana tunne, kun joku tuolla tavalla huolehtii, kun huomaa tekniikassa jotakin häikkää eli häismäkkää. Kiitos vinkeistä :)

Kuvia ei suhteellisen kovan treeni-intensiteetin (ja kiireen) takia filmille tallentunut, mutta vippaan palan Bahamaa tähän kaikkien lukijoideni iloksi, kevään tulon jouduttamiseksi ja matkakuumeen nostattajaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti