keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Arjen pientä luksusta & jotain aivan erilaista

Tämä keskiviikko oli uutta ja jännää tulvillaan!

Huumailu alkoi hemmottelulla, sillä pääsin nauttimaan Nellin seurasta pikakasvohoidon merkeissä. Pieni hemmotteluhetki sai tavallisen arkipäivänkin tuntumaan luksukselta, kun sai hetken ihan vain olla ja nauttia. Lämmin, kostea pyyhe teki ihanan panssarin minun ja arjen kiireiden väliin, ja raikkautta kuplivat voiteet tuoksuivat ja tuntuivat ylellisiltä. Kevään tuoksu kasvoillani pujahdin Huumasta pirteään paisteeseen vastaanottamaan aurinkoa.

Koska hoidon aikana ei juuri kuvien ottaminen mielessä kummitellut, niin talletin pari kivaa yksityiskohtaa Nellin studiosta kasvohoidon jälkeen.





Tykkään hurjasti käydä Nellin Day Spa Freshissä, koska vastassa on aina tämä tyttö: ihanan nauravainen, pirteä ja ystävällinen kaunokainen, jonka työn laatuun voi aina luottaa! :)


Illalla olikin sitten vuorossa vihoviimeinen (hö) ryhmätreenimme: saunajooga. En ollut koskaan käynyt joogassa - saatika saunajoogassa, joten saavuin Huumalle suurena kysymysmerkkinä. Menimme jo valmiiksi saunalle odottelemaan ohjustamme Miraa, mutta kun Mira saapui maisemiin, hän kertoikin aloittavansa ryhmätreenit ylläriohjelmalla: sh'bamilla! 

Viipotimme Miran vanavedessä alakerran Laituriin. Oletin, että vastassa olisi jotakin Zumban tyylistä aerobista tanssahtelua (suomeksi: olin aivan järkyttävän ennakkoluuloinen kyseisestä lajista). Mutta kun musiikki pärähti soimaan ja tehopakkauksemme Mira antoi lantiolle kyytiä, karisivat ennakot ja luulot aikamoista haipakkaa sen siliän tien. Tuntui pelottavalta, nololta, ihanalta mutta myös hyvin vapauttavalta kuunnella musiikkia, tarttua sen tempoon ja antaa rytmin viedä mennessään. Emme sh-bammailleet edes monta biisiä, mutta silti sain sykkeet ylös ja hikihanat auki. Tuommoiset muuvssit kun olisi hallussa sitten lauantaina! Je! Mukavilta alkulämmöiltä oli sitten hyvä jatkaa saunan lauteille.

Ja saunajoogassa sitä hikeä vasta pukkasikin! Hikipyyhe oli nimittäin session jäljiltä yhtä märkä kuin spinningin jälkeen, ja jok'ikinen vaatekappale oli kuin pesukoneesta otettu (tosin tuoku oli hieman eri). Saunajooga oli mielestäni mahtavan erilaista ja rentouttavaa liikuntaa arjen maksimisykkeisen hektisyyden rinnalle. Lämpö auttoi lihaksia venymään ja avasi kireimpiäkin kohtia kehossa. 

Joogan jälkeen pökkelöin ulos saunasta räpsimään vielä parit ryhmäkuvat. Mira sen kun säteili vielä joogailun jälkeenkin ja olipa meillä muillakin suut muikeina. Olo tuli saunajoogassa niin raukeaksi, että veikkaanpa unimatin tulevan tänään kohtalaisen aikaisin iltaseuraksi.











 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti