sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Haasteen vikat hypoxit ja treenit

Viimoiset Hypoxit ja treenit sujuivat hyvillä lämmöillä, mutta myös pienoisen haikeuden siivittäminä. Ravintopuolesta ihanasti huolehtiva Tea laittoi minut ennen Hypoxia syömään jotakin, niin minäpäs se imaisinkin Huuman aulassa naamariini maukkaan marjasmoothien, jonka mukava vastaanottotyöntekijä minulle pyöräytti. Hintakaan ei ollut paha: vain vähän päälle kolmisen killinkiä.



Hypoxin ohessa sukelsin innoissani uuden Fitin maailmaan, josta löytyi tämä:


Ja tässä melkoisen yksinäistä aineistoa viimeisistä haasteen salitreeneistäni. Huomasin edistyneeni jälleen leuanvedoissa hippusen, vaikka alun perin jänskättikin, miten treeni kulkisi kun olin saanut alkavan flunssan treenikaverikseni pojaltani männä viikolla. Noo, treenin aikana kurkkukipu ja vilunväristykset kaikkosivat, eikä heitä ole sen koommin liiemmin näkynyt. 



Koska viikonloppuinen Huuma oli melkoisen avara, innostuin napsimaan muutamat otokset myös tiloista, jotka ovat tulleet tutuiksi ja tärkeiksi viimeisten kuuden viikon aikana. Aurinkokin hyppi portaita pitkin yläkertaan.





Ja tässä vielä treenin jälkeinen selfie kädet väsymyksestä väpättäen (ei ollut ristinsieluakaan kuvausapuna!).


Tämä päivä onkin kulunut pikku-ukon kaksvuotisia juhlistaessa. Kysyi hieman itsekuria notkuvien herkkupöytien ääressä häärivältä haastemutsilta... Pyrin kuitenkin keskittymään enemmän kuvailuun ja vieraiden kanssa ilotteluun kuin itse syömiseen (huomenna inbody-mittaus, jaiksjaiks!!).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti