keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tehotytsyt

Hieman on usvassa eli sumussa eli jäässä eli koomassa mennyt tämä eka jet lagin terästämä päivä, mutta näköjään sitä on hengissä selvitty ihan iltaan asti. Koti näyttää siltä kuin joku Anu-niminen kassialma olisi viikko sitten lähtenyt lomalle ja pölähtänyt päivä sitten takaisin maisemiin, mutta olo on loistava ja mieli sitäkin korkeammalla.

Ja jo vain, olipa kerrassaan mainiota päästä jälleen rentoutumaan sydämellisen Pauliinan Villa Hypoxiin sekä treenailemaan tutulle Huuman salille tuttujen naamojen ääreen :) Tunsin oloni enemmän kuin tervetulleeksi, sillä salilla odotteli lämpöisine haleineen mahtimimmit Carita & Mia. Tytöillä on kyllä niin huippuasenne, että ei voi kuin ihailla ja antaa hyvän olon tarttua itseenkin!

Katsokaa vaikka!





















Itse treeni oli aivan yhtä nautinnollisen kivulias kuin aiemmillakin kerroilla. Mutta väkisin painoin menemään viimeiseen toistoon asti kädet täristen ja hikikarpalot nenän päällä tutisten. Kellon vempulakin veteli jo yli iltakymmenen, mutta olipa taas kaiken ajan ja tuskan arvoista!

Ja tosiaan, nyt kun täältä usvan seasta alkaa pää valjeta, niin muistan jopa mainita eilen auenneesta äänestyksestä, joka löytyy Huuman sivuilta (klikkaamalla esim. alla olevaa linkkiä):


Olen todella ylpeä koko haastetiimistä, joten voitto kuuluu mielestäni ihan yhtä paljon niin Caritalle, Jarille, Mialle, Päiville, Veikolle kuin minullekin. Me ollaan sankareita kaikki!

1 kommentti: