lauantai 15. maaliskuuta 2014

Juhlalauantain avaus

Kuinka verraton tapa onkaan aloittaa lauantai nautinnollisen pitkällä aamupalalla, aamusaunalla ja kampaus- & meikkaussessiolla Huumassa. Tai siis aamupalat saunoineen puljasin jo kotona, meikit ja kampaukset sitten Lauran hoteissa.

Koska minä istua tönötin meikattavana ja kammattavana, ihana ilopakkauksemme Carita nappaili kuvia minunkin kamerallani. Kiitos :)





Tukka- ja koristeluasioista olivat huolehtimassa myös mahtikset Tea & Maikku. Joskus tukanpesukin voi olla melekoisen metkaa toimintaa!



Carssu oli näköjään ehtinyt suhailla kameran kanssa myös jonnekin ihan muualle, koska muistikortilta löytyivät myös nämä:



Ja nämä:



Tosin uskallan veikata, etteivät yllä oleva boolikyltti ja aamulla nauttimamme kahviannokset ole yhteydessä toisiinsa. Ainakin ajoin autoni ihan iloisesti itse vielä kotiinkin :P Alla muutama otos vielä omasta kiharapilvestäni.




Myös varsin vetäviin treenikuteisiin sonnustautunut jumppaohjaaja kävi ilostuttamassa meitä siinä vaiheessa kun Carita sai vuorostaan parkkeerata kampaustuoliin.


Ja body combatiin suunnistava vastaanottotyttö.

  
Koska kamera tuntui jälleen istuvan niin luontevasti kätöseeni, en malttanut lähteä suoraan meikkituolista livohkaan vaan jäin hoodeille kyyläämään, kun Caritan kuontalo sai uutta ilmettä, ja räiskimään otoksia väreistä, palloista ja purkeista.


















Kotona käkkäräpäätä odotti pieni söpöstys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti