lauantai 3. toukokuuta 2014

Ohhoh

Taisivat kevätunet viedä tämän tytön mennessään, kun on viimeisestä näpyttelykerrasta ehtinyt vierähtää tovi jos toinenkin. Ihanaa, kun jotkut silti vielä jaksavat kysellä, missä tämä lorvailija luuraa, kun ei postauksia näy eikä kuulu. Täällähän minä olen, kevätunihiekkaa silmissä ja sata koetta pöydällä odottamassa, että joku punakynäilijä tulisi ja lätkisi kevään viimeiset arvosanat paperin kulmaa koristamaan. Nyt päätin kuitenkin pölliä pari hassua minuuttia arvokkaasta Klasun päikkäriparituntisesta eli omasta työajasta ja käyttää ne ansaitusti läjäpäisen kuvasaaliin nettiin tunkemiseen.

Here we go!

Mielestäni kaikkein kätevintä on lähteä purkamaan kulunutta blogitonta kuukautta - ei suinkaan alusta eikä lopusta - vaan ihan mistä sattuu eli tiistain yhteistreeneistä. Sain ilmoituksen haastetiimimme toisista extratreeneistä sopivasti tuntia ennen alkamisajankohtaa. Joustavalla päällä oleva mieheni lupasi kuitenkin kurvata töistä kotiin sen verran sähäkästi, että ehdin kuin ehdinkin (tavalliseen tapaani viisi minuuttia myöhässä) tuttujen naamojen tykö hikeä irrottamaan. 

Yllärilajina vuorossa oli bodystep, johon olen tehnyt useamman vuoden ajan tuttavuutta yliopistoaikoinani. Sukkelasti sain sykkeet pomppimaan sadan kuudenkympin yläpuolelle ja jalat mukavasti maitohapoille laudan päälle ja sieltä pois hyppiessäni. Oli mahtavaa päästä jälleen treenailemaan tutussa seurassa ja takuuvarman hyvässä ohjauksessa. Askelsarjojen lopuksi annoimme vielä kyytiä hartioille sekä sivuvatsoille. Mahtavan rankka 45-minuuttinen!


Hyppimisen jälkeen jäin vielä Huuman aulabaariin pidentämään ikääni Caritan, Mian, Tean ja kumppaneiden ansiosta. Kuvatodisteita treenin jälkeisistä tankkaustunnelmista tässä:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti