sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Yli puolivälin ajatuksia


Neljäs treeniviikko on ollut osaltani hieman poikkeavanlainen. Kolme ekaahan sujuivat täysin suunnitelmien mukaan (2-3 Hypoxia + 3 salitreeniä + 1 ryhmätreeni/ vko), mutta neljännellä viikolla osa treeneistä siirtyi Huumalta astetta lämpimämmille leveyspiireille. 

Koordinaattien muutos ei tosin tarkoittanut sitä, etteivätkö treenit olisi tulleet hoidetuksi muualtakin käsin yhtä tunnollisesti ;)

Neljännellä haasteviikolla kuvioihin astui siis uuden treeniohjelman lisäksi päivitetty ruokavalio. Aloin syödä useammin ja hieman enemmän kuin aiempien viikkojen aikana. Aluksi ruokamäärä tuntui todella haastavalta saada sisäistetyksi, mutta eritoten uuden saliohjelman myötä alkoi kuudes ateria olla paikallaan. Useimmiten välipaloina suusta alas ovat sujahtaneet banaanilla, purkkiananaksella tai pakastemustikoilla terästetty rahka sekä double chocolate -pudding.

Uusi treeniohjelma oli puolestaan rakkautta ensirääkkäyksellä. Sain paikat (mm. reiden lähentäjät ja koko selän) niin kipeiksi, että liikkumiseni sai koko loppuviikon ajaksi jonnin verran koomisia piirteitä, sillä joka paikkaa koski ja kiristi - hyvällä tavalla!

Eipä tässä sitten muuta kuin että sietäisi jatkua tämmöisen haasteen pidempäänkin! En millään malttaisi lopettaa parin viikon päästä, kun on näin mahtava vauhti päällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti