maanantai 10. helmikuuta 2014

Avoimia ovia ja viisauksia PT:n suusta

Saapuessani tänään Huuman parkkikselle katsoin, että jopas on loskamaanantai saanut kansalaiset liikkeelle ja urheilemaan, kun ei meinannut sekaan sopia. Myös aulassa oli kiva kuhina, ja sielläpä selvisikin, että Huumassa vietetään tällä viikolla avoimia ovia. Ihailtavan paljon sakkia oli siis aiheuttamassa itselleen hyvää oloa, joten treeniä ei tällä kertaa tarvinutkaan tehdä aivan yksin.




Heti alkulämmittelyn pariin päästyäni bongasin body pumpista pois spurttaavan ystäväni, ja nakitin hänet samoin tein kuvauspuuhiin. 


Sovimme, että koittaisimme osuttaa tällä viikolla treenimme yksiin, niin ei tarvitsisi kummankaan puurtaa omineen :) 

Bongasin salilla ohimennen myös PT-Villen, jonka kanssa oli puhetta uutukaisesta treeniohjelmastani sekä sen ei-kiireellisyydestä. Olen päässyt niin sinuiksi nykyisen ohjelmani kanssa, että voin hyvillä mielin rehkiä tämän parissa vielä ainakin alkaneen viikon. Samalla Ville valotti minulle hieman suunnittelemansa treenin taustoja: kun nurisin hieman aluksi siitä, etten saa jalkoihin riittävästi tuntumaa, niin Ville kertoi, että nykyisen treenin yläkroppa- & takareisipainotukseen on syynä se, että nyt pyritäänkin saamaan kropan lihastasapaino kohilleen. Eli jätetään etureidet vähemmälle ja keskitytään takareisiin, keskivartaloon ja yläkroppaan.

Fiksua puhetta! Kiitos tästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti