sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kolmas haasteviikko - mihin se katosi?

Aika kuluu, viikot vierivät ja haaste senkun etenee.

Tällä viikolla olen saanut köllötellä Hypoxissa, maistaa tähän mennessä parasta ryhmätreeniä, ehtinyt melkein testaamaan GRIT-tuntia (myöhästyin tänään 5 min!) ja saanut Tealta päivitystä valioituun ruokaani.


Aamupala ja iltapala näyttävät samalta kuin ennenkin, paitsi että iltapalalla voi marjaisan rahkan sijaan käräyttää mehevän munakkaan ilman valkuaisia eli vajakkaan. Testailinkin tänään jo tuota tonnikalahöysteistä valkuaispläjäystä, ja olipa muuten suun mukaista! Tosin ulkoinen olemus jäi niin epäesteettiseksi, että harjoittelen vielä toisen iltapalan verran, jotta rohkenen kuvailla uutta ruokatuttavuuttani tänne ihmisten ilimoille.

Protskua nykyiseen ruokavalioon sisältyy siis aiempaa enemmän (ja hiilaria himpun verran vähemmän), joten mikäpä siinä. Rahka on parasta herkkua, joten en pistä lainkaan hanttiin. Tosin tänään yritettyäni ensimmäistä kertaa syödä kaikki kuusi ateriaa saman vuorokauden aikana huomasin, että on ihan kohtalaisen täyteläinen olo kaiken aikaa. Vaatinee siis totuttelua tuo uusi ruokarytmi.

Ja vielä liikunnoista. Kuten aiemmin lipsautin, niin tänään aikomuksenani oli käydä testaamassa paljon himoitsemani GRIT-tunti, mutta koska otin ja myöhästyin kriittiset viisi minuuttia, niin teinkin sitten oman, tutun saliohjelmani aikani ratoksi. Ja kivaa oli!

Muutoin päivä kului työjuttuja tehden ja taaperon läheisyyttä tankkaillen. Iso määrä ikävää odotettavissa ensi viikolla, kun lentokone kuljettaa häämatkalaiset aivan liian kauas maailman tärkeimmästä metrisestä <3




2 kommenttia:

  1. mun vajakas jäi myös kuvaamati, oli niiiiiiin ruma :D

    VastaaPoista
  2. Pitää ens kerralla heittää yrttejä somisteeksi ;P

    VastaaPoista