sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Treenitunnelmia

Tälle viikolle on mahtunut PT-ohjauksen lisäksi kaksi itsenäistä treenikertaa, ja koska ohjelma käytiin niin hyvin läpi ensimmäisellä PT-tapaamiskerralla, ei liikkeiden suorittamisessa ole tullut vastaan mitään teknisiä ongelmia.

Olin päättänyt, että ajoitan molemmat itsenäiset treenikertani viikonloppuun. Kun salille lähdön aika koitti, ehdin jo pari hetkeä miettiä, olikohan nenäni treenaamiseen turhan tukkoinen ja että ehtisinköhän sittenkään käydä salilla ennen illan muita menoja. Ehkä jännitin ekaa lähtöä senkin takia, että kyseessä oli ensimmäinen itsenäinen treenini uudella salilla ilman ketään kaveria. Mutta kun lopulta sain itseni liikkeelle ja Huumalle asti, tuntuivat nuha ja muutkin tekosyyn poikaset olevan tipotiessään. Viikonloppuinen Huuman sali oli saapuessani ihanan avara, eikä minun onnekseni tarvinnut odotella vuoroani missään vaiheessa. Ja ilokseni sain huomata, ettei toisella kerralla lähteminen tuntunutkaan enää lainkaan hankalalta. 

Treeni luisti ja intraa kului. Molempina päivinä. 


Kivuliaimmilta tässä nykyisessä ohjelmassa tuntuivat ehdottomasti (taaskin) punnerrukset sekä leuanvedot. Myös vatsarullaukset ottivat kivasti kipeää - etenkin kun kädet olivat jo valmiiksi säikäytetyt muilla yläkehovoittoisilla liikkeillä. Pääsin kokemaan myös onnistumisen tunteita, kun sain tänään punnerrettua kaikki sarjat bosun päällä loppuun asti ilman, että laskin polviani lainkaan lattiaan! Jei! Sen sijaan jaloille kaipasin kyllä enemmän haastetta, sillä tuntui, etten saanut jalkalihaksiani väsytettyä loppuun asti missään liikkeessä.

Jännityksellä jään odottamaan, millaisia tuloksia tällaisella hyvin paljon tutuista treenikuvioista poikkeavalla ohjelmalla saa aikaan! Kädet kipeinä kohti ensi viikkoa ja uusia haasteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti