maanantai 27. tammikuuta 2014

Ensitapaaminen

Pääsin kuntoiluhaasteen valmennustiimin pakeille Huumaan ensimmäistä kertaa viime perjantaina. Jänskätti, hymyilytti ja innostutti.

Tavalliseen tapaani saavuin tapaamiseen pari minuuttia myöhässä. Sporttisen oloinen ja hyvää oloa hehkuva tiimi odotteli minua aulassa. Nappasin höyryävän kuuman kahvikupin kohmeisiin käpäliini ja viipotin muiden perässä kokoushuoneeseen.

Mannaa sateli korvilleni alusta alkaen. Sain kuulla, että tuleva kuusiviikkoinen tulisi sisältämään kaikkea ennen kokemattoman kivaa ja vielä kivempaa kuten hypoxia, personal trainerin ohjausta, ravintovalmennusta ja ryhmätreenejä. Teki mieli hyppiäpomppia riemusta ja ilosta, mutta maltoin mieleni (eli hypin vasta kotona).

Samaan syssyyn iskettiin InBody-mittaus, jonka raa'at lukemat hyppäsivät vasten kasvojani. Ei sillä, että tulokset olisivat (tiimin mukaan) olleet sysihuonot, mutta olivat ne jotain muuta kuin miksi olin ne etukäteen itse kuvitellut. Oma kuntoiluhaasteeni startanneekin sillä, että heitän omalla nykyminäkäsitykselläni vesilintua ja totuttelen ajatukseen terveellisemmästä ja realistisemmasta minäkuvasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti