torstai 3. heinäkuuta 2014

Rahka naamaan ja jumpalle!

Ihana tunne pitkästä aikaa, kun lähes joka paikkaa kolottaa ja lihakset tuntuvat siltä, että ne ovat vihdoin päässeet tekemään muutakin kuin kanniskelemaan kakkavaippoja roskikseen tai nostelemaan pyykkejä narulle. Tiistain spinningin ja cxworxin jälkeen olen nimittäin rakkaan siippani ansiosta päässyt naatiskelemaan aamujumpista oikein kunnolla: eilen suhautin kokeilemaan ohjattua kahvakuulaa ja tänään starttispinningiä + crosstrainerilla säksätystä.

Kaikki kokeilemani ryhmäliikuntatunnit ovat sopineet myös tässä olotilassa oleville varsin mainiosti. Kuningaslaji tähän asti harrastamistani on ehdottomasti ollut spinning, sillä siinä vastusta, ohjaustankoa ja satulaa voi säätää oman fiiliksen mukaan edessä hölskyvälle mahalle ja omalle kunnolle sopivaksi. Kahvakuulan kanssakin pystyi melko hyvin heilumaan, kunhan muisti ottaa noin puolet pienemmät painot kuin tavallisesti (en ihan muistanut). Rankoissa pattereissa sykkeet tahtoivat nimittäin väkisinkin nousta rapiaan sataan kuuteenkymppiin ja jopa vielä korkeammalle.

Lisäksi on ollut mahtavaa päästä välillä ihmisten ilmoille jumppaamaan ja ammentamaan lisäenergiaa kanssaliikkujien, ohjaajan ja fiilistä nostattavien taustamusiikkien voimasta. Olen törmännyt salilla myös haaste-Päiviin, jonka elämäntapamuutos on ollut kerrassaan huikea ja jolle treenaamisesta on tullut jokapäiväinen rutiini. On ollut hienoa huomata, miten hyvinvoivalta, sädehtivältä ja itseensä tyytyväiseltä Päivi nykyään vaikuttaa :)

Tänään otin ilon kunnolla irti luksusajastani ja napostelin naamariini jumpan jälkeen vielä valmista puuroa kanelilla höystettynä, kun se kerta niin kutsuvasti Huuman aulassa höyrysi. Loistoaamu siis! Tästä onkin hyvä hypätä auton kyytiin ja suunnata perheen kanssa parin päivän kiertoajelulle etsimään tänä kesänä kovin araksi heittäytynyttä aurinkoa.


7 kommenttia:

  1. Kiitos Anu, sinäkin näytät oikein sädehtivältä! Sopivan sykkeisiä treenejä sinulle! :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anu, sinäkin näytät oikein sädehtivältä! Sopivan sykkeisiä treenejä sinulle! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon ehkä monta mieltä omasta sädehtivyydestäni näin pallomaha-aikana...mutta kiitos joka tapauksessa kehuista :)

      Poista
  3. Uusia päivityksiä odotellaan! :)

    VastaaPoista
  4. Hieno blogi! Tykkään lukea t.vanha oppilaasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kuka niistä vanhoista oppilaista sitten ikinä oletkin :)

      Poista